Skip to main content

Kundeomtaler fra 

Rødtvet: Bytte av glass i 27 vinduer

Groruddalen glassmesterverksted gjorden en utmerket jobb med å bytte 55 vindusglass med vinduslister. God dialog underveis og jobben ble gjort iht avtalt pris og tid. Mvh Remi.

Skifte av glass i punktert vindu

Kom raskt på befaring og ga konkurransedyktig pris. Jobben ble gjort til avtalt tid og med veldig bra resultat. Anbefales, kommer til å bruke dem igjen når flere vinduer skal byttes.

Bytte av punkterte vinduesglass

Jeg skiftet alle vidusglassene I huset ( 13 ). Presist oppmøte for befaring og gjennomføring. Leveransen var tilgjengelig før avtalt tid og ble gjennomført raskt og effektivt. Kan anbefale Rolf Ihler for denne type arbeid.

Sette inn ett glass i isolerglassvindu

Veldig fornøyd! Bekreftet avtalene i forkant og kom til avtalt tid både da mål skulle tas og da rutene skulle skiftes. Utførte arbeidet raskt og effektivt. Kom med gode råd.

Glassplate over kjøkkenbenk

Jobben ble utført til avtalt tid og til en god pris! Vi fikk et godt inntrykk og han gav gode råd under befaringen. Vi måtte koordinere glassmester og en rørlegger og Groruddalen Glassmesterverksted var veldig fleksibel og ga god service! Anbefales:)

Bytte punkterte glass, 3 vinduer

Vi fikk skiftet fire punkterte vindusruter samt reparert et vindu. Vi er meget godt fornøyd med utført arbeid, med punktlighet og pris og ikke minst med særdeles god service. Steihaug.

Utskiftning av glass i skyvedør

God pris, overholdt alle avtaler, hyggelige mennesker. Veldig bra, kan kun anbefale Groruddalen Glassmesterverksted!

Lage og montere glass til kjøkken

Vi fikk installert glass på kjøkkenet og ble veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Glassmesteren var svært hjelpsom og leverte i henhold til avtalte tider.

Skillevegg på terrasse

Rask tilbakemelding og god informasjon underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. Pent utført arbeid og jeg er strålende fornøyd!

Knust glass i ytterdør

Pålitelig. Kommer til avtalt tid. Så langt veldig fornøyd. Glasset blir satt in i morgen etter avtale – bestillingsglass.

Skifte knust glass i balkongdør

Groruddalen Glassmesterverksted var raske med å gi tilbud, fulgte godt opp underveis og fikk utført arbeidet raskt og effektivt. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort!

Glassvindu i siden av balkong

Meget proffesjonell. Kom på befaring, leverte det beste til udet og leverte som avtalt med rett kvalitet til avtalt pris. Jeg er meget fornøyd med resultatet.

Les alle anmeldelsene på  MITTANBUD

Referanser